Levering & Retour

TERUGBETALINGEN

Restitutie kan worden aangevraagd binnen 14 dagen vanaf de leveringsdatum en kan worden geruild binnen 30 dagen vanaf de leveringsdatum. Voor een restitutieverzoek moet het product worden teruggestuurd naar de verkoper zoals beschreven in het retourbeleid en moet het trackingnummer van de vracht worden gedeeld met de verkoper. Als u ervoor kiest om uw product te ruilen buiten het restitutiebeleid van 14 dagen, wordt er geen restitutie verleend voor het vervangen artikel, tenzij het artikel defect is.

Het kan tot 25 dagen duren voordat een artikel bij ons is nadat je het hebt geretourneerd. Zodra het artikel is ontvangen in ons fulfilmentcentrum, duurt het 2 werkdagen voordat de terugbetaling is verwerkt en 3-5 werkdagen voordat het terugbetalingsbedrag op uw rekening wordt weergegeven.

CONDITIE

Om een volledige terugbetaling te ontvangen, moet uw retourzending aan de volgende criteria voldoen:
Het horloge of bandje moet worden geretourneerd in de exacte staat waarin het is verkocht, en het mag op geen enkele manier zijn gedragen, gewijzigd of beschadigd. Artikelen dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden. Beschermfolie van de producten mag niet worden verwijderd.

Alle geretourneerde artikelen die niet voldoen aan de kwaliteitsinspectie van de klantenservice (bekrast, versleten, beschadigd) worden naar u teruggestuurd en er wordt geen restitutie verleend.